Kaivuutyöt ja maanrakennus

Hoidamme maanrakennustyöt Kirkkonummella ja lähikunnissa, kuten Inkoossa, Siuntiossa, Helsingissä, Espoossa, Lohjalla ja Vantaalla. Kalustollamme onnistuu niin kaivinkonetyöt, maansiirtotyöt, pihalaattojen asennukset sekä piha- ja leikkialueiden kunnostustyöt. Työt onnistuvat myös hankalissa paikoissa ja aidatuilla alueilla.

Kaivuutyöt

Pieniin kaivuutöihin sopii erinomaisesti Yanmar sv17. 1.7 tonnia painava kaivuri ei jätä juurikaan jälkiä pihamaalle siirryttäessä kaivuukohteeseen. Kaivuri mahtuu kulkemaan 110cm leveästä aukosta ja on pienestä koosta huolimatta erittäin tehokas varustettuna kauhankallistajalla ja kolmella erikokoisella kauhalla. Pienen painonsa ansiosta työkone voidaan nostaa Saries Oy:n kuorma-auton nosturilla aidan yli työmaalle.

Tuntiveloitus: 70€/tunti

Kuvassa pihalaatoituksen asennustyöt.
Kuvassa pihalaatoituksen asennustyöt.

Kaivinkonetyöt

Isompiin kaivuutöihin löytyy Hitachi ex40, jonka työpaino on 4,5 tonnin luokkaa. Kaivuri mahtuu kulkemaan 200 cm:n aukosta ja varustukseen kuuluu kauhankallistaja sekä 3 eri kokoista kauhaa.

Tuntiveloitus: 70€/ tunti

Suurten Vallikivien asennusta Kaivinkone Saries Oy

 

Maansiirtotyöt

Avant 528 kuormaajalla maa-ainekset siirtyvät vaivattomasti paikasta toiseen. 900 kilon nostovoimalla varustettu kuormaaja mahtuu 130 cm leveästä aukosta jättämättä jälkiä pihamaalle. Varustukseen kuuluu kauha sekä trukkipiikit varustettuna hydraulisella kouralla. Noin 1,5 tonnin painonsa ansiosta työkone voidaan nostaa tarvittaessa esimerkiksi aidan yli Saries Oy:n kuorma-auton nosturilla, jotta päästään töihin käsiksi.

Tuntiveloitus: 70€/ tunti

Kantojyrsintä tehokkaalla Laski FZ500 kantojyrsimellä

Piha- ja leikkialueiden kunnostustyöt

Piha- ja leikkialueiden maanmuokkaustyöt ja turvahiekan siirto ja levitystyöt sekä turvalaattojen asennus onnistuvat Saries Oy:n olemassa olevalla kalustolla helposti.

Lasten leikkialueen kunnostustyöt. Keinujen turva-alueen kunnostus sekä rengaskeinujen uusiminen.
Lasten leikkialueen kunnostustyöt.
Keinujen turva-alueen kunnostus sekä rengaskeinujen uusiminen.

Kuorma-autolla työkoneet siirtyvät työmaalta toiselle

Kuorma-auton kantavuus noin 7 tonnia lavasta riippuen ja varustukseen kuuluu vaihtolavalaitteet (vaijeri) sekä Palfinger 10500 nosturi. Nosturissa lisävarusteena hydraulinen koura irroitettavilla sorapelleilä ja henkilönostokori. Ulottuvuus auton kyljestä mitattuna noin 9 metriä ja jatkopuomeilla 12 metriä. Nostokyky auton vierestä noin 2300 kg ja 9 metrin päästä noin 900 kg.

Tuntiveloitus: 80€/ tunti

Kuorma-auton varustukseen kuuluu vaihtolavalaitteet (vaijeri) sekä Palfinger 10500 nosturi