Keittiöremontit Kirkkonummella

Saries Oy toteuttaa unelmiesi keittiön toiveidesi mukaan. Keittiöremontit toteutamme Kirkkonummella sekä lähikunnissa, kuten Espoossa, Siuntiossa, Inkoossa, Vantaalla, Lohjalla ja Helsingissä.

Keittiöremontti

 

Keittiökaappien asennukset

Keittiökaapit määrittelevät keittiösi rungon. Asennamme keittiökaapit ja työtasot keittiöösi tarkasti suunnitelmien mukaan. Jos kohteesi on remonttikohde puramme myös vanhat rungot ja toimitamme ne kierrätykseen.

Keittiökoneiden asennustyöt

Keittiön koneet ovat keittiösi kruunu. Asennamme uunit, erillisuunit, liesitasot, astianpesukoneet, kylmälaitteet sekä liesituulettimet vuosien kokemuksella uuteen keittiöösi.

Keittiön lattioiden asennustyöt

Valitsitpa keittiön lattiaksesi laatan, laminaatin tai parketin me asennamme sen keittiöösi.

Keittiön sähkö-, vesi- ja ilmanvaihtotyöt

Onnistuakseen keittiöremonttisi vaatii sähkötöiden, putkitöiden sekä ilmanvaihtotöiden tekemistä projektin oikeassa vaiheessa me pidämme huolen, että kaikki hoituu ajallaan. Hoidamme myös tarvittaessa sähkösuunnittelun siten, että keittiösi saa tarvittavan määrän pistorasioita ja riittävän valaistuksen.

Keittiön maalaustyöt

Keittiösi saa viimeistellyn ilmeen, sillä hoidamme seinien ja katon pohjustustyöt ja maalauksen huolellisesti. Laatoittamamme keittiön välitila kestää katseet ja roiskeet.