Kylpyhuoneremontit Kirkkonummella

Saries Oy hoitaa kylpyhuoneremontit ammattitaidolla Kirkkonummella ja lähikunnissa, kuten Siuntiossa, Inkoossa, Vantaalla, Helsingissä, Lohjalla ja Espoossa. Teemme kylpyhuoneet sekä uudiskohteisiin että remontoitaviin kohteisiin. Remontoitavissa kohteissa hoidamme tarvittaessa myös kylpyhuoneen purkutyöt sekä purkujätteen pois viennin.

 

Kylpyhuoneen vedeneristykset

Vesieristykset kylpyhuoneisiin tekee VTT-henkilösertifikaatin omaava märkätila-asentajamme. Sertifioitujen vedeneristystöiden lisäksi myös lattiavalut kuuluvat toimenkuvaamme.

Sertifioidut vedeneristystyöt

Kylpyhuoneen laatoitustyöt

Laatat antavat kylpyhuoneelle ominaisen ilmeen. Saries hoitaa seinien ja lattioiden laatoitustyöt ja saumaukset pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella.

Kylpyhuoneremontti espoossa Uudisrakentamista siuntiossa wc

 

Kylpyhuonekalusteiden asennus

Asennamme kylpyhuoneeseen vesikalusteet, kuten wc-pöntöt, lavuaarit, suihkut tai ammeet sekä allaskaapit ja muut kylpyhuonekalusteet.

Kylpyhuoneremontti Uudisrakentamista siuntiossa kylpyhuone

 

Kylpyhuoneen putki- ja sähkötyöt

Huolehdimme kylpyhuoneen putkitöistä sekä sähkötöistä remontin oikeassa vaiheessa, näin kylpyhuoneremonttisi pysyy aikataulussa. Sähköasentajamme huolehtii valaistuksen ja pistorasioiden asennuksesta ja tarvittaessa asennamme myös lattialämmityksen kylpyhuoneeseen.

Lattialämmityksen asennus

 

Saunan asennus

Mikäli haluat saunan kylpyhuoneen yhteyteen, meiltä onnistuvat myös kiukaiden asennustyöt, saunan panelointi sekä lauteiden asennukset.

Uudisrakentamista siuntiossa sauna Saunaremontti