Puunkaato

Teemme puunkaatoa Kirkkonummella ja lähikunnissa, kuten Siuntiossa, Inkoossa, Espoossa, Helsingissä, Lohjalla ja Vantaalla. Monipuolisella kalustollamme pystymme tekemään myös pihapuiden oksien karsinnat, hoitoleikkuut sekä pihapuiden ja ongelmapuiden kaadot.

Puunkaato ammattitaidolla Kirkkonummelta

 

Pihapuiden ja ongelmapuiden kaato onnistuu meiltä kätevästi ja turvallisesti

Puut voimme kaataa joko kokonaisina, kuorma-auton nosturia käyttäen tai puuhun kiipeämällä. Valitsemme aina sopivimman vaihtoehdon käytettävissä olevan tilan mukaan. Näin puut saadaan kaadettua turvallisesti vahingoittamatta rakennuksia tai maaperää.

Puiden hoitoleikkausta nosturista
Puiden hoitoleikkausta nosturista

 

Puidenkaato tai hoitaminen ahtailla tonteilla sujuu kätevästi ja turvallisesti kuorma-auton nosturiin liitettävästä nostokorista. Puu saadaan leikattua turvallisesti pieninä palasina oksa kerrallaan tarvittaessa suoraan kuorma-auton lavalle pihamaata vahingoittamatta. Puun ollessa nostokorin ulottumattomissa puu voidaan kaataa myös puuhun kiipeämällä, sahaamalla puu pieniin osiin ja laskemalla ne turvallisesti köyden varassa alas.

Saries Oy:ltä löytyy voimassa oleva puunkaatotöihin liittyvä vakuutus.

Puunkaatoa kiipeämällä puuhun Puunkaato kiipeämällä Kirkkonummella taloyhtiön sisäpihalla

Puunkaatoa kiipeämällä puuhun. Näin saadaan puut kaadettua pieninä palasina, kun kaato tilaa ei ole ja nostokorilla ei pääse puun läheisyyteen.

Puunkaatoa ahtaissa paikoissa

Meillä on paljon kokemusta puiden kaatamisesta ahtaista paikoista, kuten rivi- ja kerrostaloyhtiöiden pihoilta. Monipuolisella kalustollamme pääsemme käsiksi myös aidatuilla sisäpihoilla kasvaviin puihin tai lähellä rakennusta kasvaviin pihapuihin.

Puun oksien ja puunkaatojätteen poisvienti

Piha jää puunkaadon jäljiltä siistiksi, sillä viemme pois puun oksat ja tarvittaessa puunrungot mennessämme. Lisäpalveluna jyrsimme myös häiritsevät puunkannot pois tontilta.