Rakentaminen ja saneeraus Kirkkonummella

Oli kyseessä uudisrakentaminen tai saneeraus, toimenkuvaamme kuuluvat kaikki rakennustyöt ja remontit räätälöitynä asiakkaan tarpeiden mukaan. Rakennamme ja saneeraamme Kirkkonummella ja lähikunnissa, kuten Espoossa, Siuntiossa, Inkoossa, Helsingissä, Lohjalla ja Vantaalla. Toteutamme urakat pitkällä ammattitaidolla ja sovitussa aikataulussa. Monipuoliset rakentamisen palvelumme takaavat, että rakennusurakkasi on hallinnassa ja pysyy aikataulussa.

 

Uudisrakentamista Uudellamaalla

Uudisrakentamista teemme Uudellamaalla osaurakointina tai kokonaisurakkoina. Uudisrakentamista teemme aina perustuksista ja LVIS-suunnittellusta valmiisiin kodin pintoihin asti.

Perustusten tekoa Veikkolassa ja Siuntiossa Saries referenssi

 

Saneeraus ja korjausrakentaminen Kirkkonummella ja lähikunnissa

Toteutamme saneeraustyöt ja peruskorjaukset kaikkiin kodintilohin, kuten keittiöhin, kylpyhuoneisiin, makuu- ja olohuoneisiin sekä wc-tiloihin asiakkaan toiveiden mukaan. Teemme remonttiprojekteista helppoa asiakkaillemme, sillä kauttamme onnistuvat remonttiin mahdollisesti kuuluvat putki-, ilmanvaihto- ja sähkötyöt.

 

Sähköasennukset ja sähköurakointi Kirkkonummella

Hoidamme erilaisten sähkölaitteiden asennustyöt kodinkoneista, valaistuksesta ja pihavalaistuksesta aina maa- ja poistoilmalämpöpumppuihin saakka. Sähköasennukset hoituvat turvallisesti niin omakotitaloihin kuin kerrostalo- ja rivitaloasuntoihinkin.

Laajemmat sähkötyöt ja sähköurakat teemme osana remontti- tai saneerauskohdetta sähkösuunnittelusta alkaen aina sähkökorjaus- ja asennustöihin asti.

 

LVIS-työt

Ammattitaitoiset asentajamme tekevät lämmitys-, vesi-, ilmanvaihto- ja sähköasennukset sekä tarkastukset vuosien kokemuksella aina työn laadusta tinkimättä. Meidän kauttamme saat myös tarvittavat LVI- ja sähkösuunnitelmat rakennuskohteisiin.

Talotekniikan asennustyöt ja korjaustyöt, kuten lämmitysjärjestelmien vaihto sekä Nibe lämpöpumppujen asennukset onnistuvat meiltä.